2011. június 4., szombat

Rapido tárolós vízmelegítő 180 liter, 9,2 kW

Rapido tárolós vízmelegítő 180 liter, 9,2 kW:
Gáztároló tartály fűtés hő egy bizonyos mennyiségű víz útján atmoszférikus gázégő, hogy egy bizonyos hőmérséklet és tartsa útján hőmérséklet-szabályozás ezen a hőmérsékleten állandó (a technikai szabályok gázszerelési - DVGW TRGI 1986/1996).
Ők csak azt engedik a vevő korlátozott mennyiségű víz memória: Jelenlegi tárolási méretben kb 120-400 liter. Az energiafogyasztás a készülék körülbelül 5 kW / 100 l és mozog 6-20 kW. A beállítás a víz hőmérséklete körülbelül 25 és 65 ° C Ezeket az eszközöket használják a helyi melegvíz viszonylag ritkán.
Használt memória jön a kémény kapcsolatot a csoport ellátás vagy kisebb eszközök (fali egység) szimmetrikus kémény.

Fő összetevői a gáz tároló fűtés az atmoszférikus égő menetíró készülék és a termo-elektromos gyújtóval, az égéstér, a víz tér egy vagy több fűtési csövek a turbulencia betétekkel, gyakran egy áldozati anód készült magnézium és a kipufogócső áramlásszabályozással. A felső részén van egy hőmérséklet-szabályozó, amely elérte a beállított érték el a gázellátás. A tartály egy jó szigetelés szükséges. Üzembe szól piezoelektromos gyújtóval, a gyújtás a fő égő a folyamatosan égő gyújtólánggal. Új eszközök nem igényelnek lámpa több, az égő meggyújtása közvetlenül nagyfeszültségű szikra. Ez azonban olyan elektromos csatlakozással van szükség.

A design a gáz tároló melegvíz lehet kör, négyzet vagy téglalap alakú. A fűtés és a kipufogócső központi belül található a boltban. Ezek az eszközök is használják a központi ellátás. A hatásfok a névleges teljesítmény kb 83%, és a modern berendezések is magasabb. A teljes hatásfok nagymértékben függ a vízkivétel.
Ár: 390 EUR VB