2011. augusztus 6., szombat

Toplista BERNINA Bernette 92 varrógép számítógép garanciális c

Toplista BERNINA Bernette 92 varrógép számítógépes c garanciával:
Bernina Bernette 92c - REST GARANCIA

A teljesen új tervezésű számítógéppel vezérelt varrógép, 150 öltés, 10 gomblyukak, 1 abc (95 karakter), 30 memória terek, fordulatszám-szabályozás, tűbefűző, LCD kijelző, LED varrásvilágítás, tű ne fel / le, drop-in megfogó

Akartam menni a haladás és a vásárolt készülék 1 évvel ezelőtt (még 1 év garancia rajta!) - Én elárasztják vele. Még ha a kezelés jól leírható, és nagyon egyszerű.
ÉN használ ez tényleg nem. Ez egy szégyen.

Megpróbáltam az összes funkciót egyszer. Úgy működik hibátlanul és tökéletesen. De mivel ő nem használt nekem ... Itt fel kell tüntetni valahol, és mire lehet használni azt.

Leírás:
Köszönhetően a sokoldalúság és könnyű kezelhetőség révén ergonómiailag rendezett gombok és egy nagy felbontású páratlan ebben az osztályban mátrix kijelző lehet tenni gyors változások és javítások ruha.
Az ambiciózus felhasználók számára, a gépet kínál több Elastikstiche, foltvarrás öltéseket, és 10 különböző gomblyukak. És kreatív felhasználók hamar tapasztalni, hogyan sokoldalú készülék révén Dekostiche és ábécé tárolható a minta kombinációk ajánlott.
Az újonnan kifejlesztett világítási rendszer két beépített LED-es lámpák és a padló lemezt a Quick Reference megkönnyítése dolgozik a kompakt varrógép, hogy tudja tartani megtakarítás, köszönhetően annak méreteit helyet a lakásban. És így tovább.

Természetesen ez minden eredeti tartozék, beleértve a védő fedelet.

A készülék szállítása ennyi ideig tarthat az eredeti dobozt és visszatérítés a szállítási költségeket.
Collection még jobb lenne, hogy a helyszínen is meg kell győzni a nyilatkozatok helyességére.
További kérdések vagy technikai részleteket kell küldeni kérésre szívesen.
Ár: 420 EUR VB